God Jul och Gott Nytt År

2013 närmar sig sitt slut och vi på Finanskompetens vill tacka alla er vi jobbat med för ett fantastiskt samarbete. Tillsammans har vi tagit fram och genomfört utbildningar som utvecklat rådgivarens kompetens, förbättrat service och bemötande för konsumenten och företaget, och i slutänden stärkt våra kunders affärer. Utan er kunder, deltagare, ämnesexperter, lärare och tränare hade det här inte varit möjligt.

2014 blir ett spännande år och vi ser en ökad efterfrågan på utbildningar där kunskap, färdigheter och motivation flätas samman, för att ge bestående kompetensutveckling och en direkt effekt på våra kunders affär. För att möta behovet lanserar vi i början av året vårt nya utbildningsprogram Training Academy. Training Academy är kvalificerade utbildningsprogram som vänder sig till Försäkringsrådgivare och till rådgivare inom Private Banking. Programmen bygger på vår egen framgångsrika pedagogik där vi kombinerar djup ämneskunskap med praktisk kundmötesträning.

Under 2014 kommer vi även att lansera våra utbildningar inför SwedSecs nya licensieringstest; ett för Specialister samt ett för Ledning & kontroll. Titta gärna in på vår hemsida där du hittar fler nyheter och utbildningar.

Som tidigare år har vi valt att ge vår julgåva till Hand-in-Hand Sweden och till Nolltolerans. Hand-in-Hand är en hjälporganisation som verkar för självhjälp och självfinansiering och syftar till att eliminera barnarbete, förbättra skolgång och uppmuntra entreprenörskap. Nolltolerans jobbar mot mobbning och trakasserier i skolan.

God Jul och Gott Nytt År önskar vi på Finanskompetens

Jonas Dahlqvist, VD

Dela nyheten