Säg välkommen till Charlotte!

Nu har Charlotte Steneram börjat hos oss på Finanskompetens. Charlotte kommer att jobba som producent i framtagandet av våra digitala utbildningar. I Charlotte får vi in massa grym erfarenhet från tidigare produktion av e-learning samt kommunikation och digital formgivning.

Vem är du Charlotte?

Jag har en bred och ganska brokig bakgrund inom framför allt design, formgivning, text och kommunikation. Jag har tidigare arbetat mycket på tidningar av olika slag och på senaste tiden mer med digital kommunikation och e-learning.

När jag inte jobbar gillar jag att träna, hänga med min hund och familj samt dricka lite fina viner, helst från Loire-dalen.

Vad driver dig och hur vill du vara med och utveckla Finanskompetens?

Jag gillar att snabbt kunna se lösningar, ställa om och anpassa efter kunder och behov. Att Finanskompetens är litet och snabbfotat tilltalar verkligen mig. Jag tycker också om att arbeta i team med bra och givande samarbeten. Jag hoppas att min vilja att aldrig missa en deadline och göra det lilla extra kan vara en tillgång här också.

Vilken är din bästa lärupplevelse du varit med om privat eller företagsmässigt och varför var den så bra?

De bästa lärupplevelserna är oftast de som skapar intresse och engagemang. Förra året gick jag en utbildning till diplomerad Beteendedesigner, den var riktigt bra.

Duktiga lärare, utbildare med ett bra pedagogiskt upplägg brukar ofta ligga bakom alla lyckade utbildningar. Skräddarsytt, välgjort och verklighetsnära gillar jag. Och gärna med lite extra fin digital design 🙂

Dela nyheten