Säg välkommen till Eva!

Nu har Eva Månsson börjat hos oss på Finanskompetens. Eva är vårt ansikte utåt och är ansvarig för Support till våra kunder och deltagare, vad gäller utbildningar, system, fakturor mm. Eva kommer från Sparbanken Skåne där hon arbetat i olika roller under många år.

Vem är du Eva?

Jag är en tjej med stort intresse för människor, service och strävar alltid efter att göra det lilla extra. Tror att nyckeln till framgång bygger på bra relationer. Att hjälpa andra är även något jag själv mår väldigt bra av. Har en lång bakgrund inom bank och har alltid tyckt att kundrelationen varit roligast.

Mer privat så har jag familj med två vuxna ungdomar. Spenderar gärna min fritid med att träna, laga mat, baka och umgås med familj och vänner. Älskar att dra på mig löparskorna och ge mig ut på tur med mina ungdomar även om det blir tuffare för varje år att hänga med i deras tempo.

Utöver det är jag också väldigt intresserad av inredning, hus och hem.

Vad driver dig och hur vill du vara med och utveckla Finanskompetens?

Jag trivs bäst med att jobba i team och mot samma mål. Tycker det är trivsamt med härlig inställning till utveckling och strävan framåt vilket jag känner hos Finanskompetens. Ser fram emot att utvecklas på Finanskompetens och att försöka bidra till att stärka kundrelationen genom bra service och omtanke.

Vilken är din bästa lärupplevelse du varit med om privat eller företagsmässigt och varför var den så bra?

Jag är av tron att vill man tillräckligt mycket och är beredd att lägga ner tid och dessutom lite kämparglöd så går nästan allt. Att göra saker tillsammans med andra och hjälpas åt mot samma mål tar en ofta i mål. Jag sprang maraton för ett par år sedan och tränade såklart mycket för att ha förutsättningar att ha en chans att klara av det. Såklart lite motigt längs vägen men ändå en så stark vilja som tog mig i mål. Jag tänker ofta tillbaka på sista milen att allt går, bara man vill.

Detta är något jag tycker jag haft nytta av både arbetsmässigt och i privatlivet, man stöter alltid på saker längs vägen, vissa lite svårare men man klarar ut det mesta och många saker är väl värda att både fira och vara stolt över.

Dela nyheten