Välkomna Daniel vår nya producent av e-learning!

Idag börjar Daniel Björkman som vår nya producent av e-learning. Daniel kommer att ansvara för produktion och framtagande av mallar för våra e-learnings. Daniel har en lång erfarenhet av e-learning, pedagogik samt teknik och kommer närmast från en roll där han tog fram systemutbildningar för webb-baserad schemaläggning.

 

Vem är du, Daniel?

Jag tycker om att lära mig saker och även att lära ut/dela med mig av kunskap. Den passionen har lett mig in på att börja bygga e-learningar för det kombinerar lärandet med en av mina andra passioner vilket är teknik. I det här fallet är tekniken ett medium både för att överföra kunskap och för att hjälpa till att skapa innehållet. Den senaste tiden har jag skapat systemutbildningar för webb-baserad schemaläggning och tidsuppföljning och innan dess skapade jag process- och produktutbildningar hos Clas Ohlson.

Förutom att spendera tid framför en dator tycker jag om att tillbringa tid på en cykel och att avnjuta god mat i alla dess former.

 

Vad driver dig och hur vill du vara med och utveckla Finanskompetens?

Varje utbildning som produceras har sina specifika mål och med dessa även utmaningar som behöver bemästras. Detta driver mig att kontinuerligt utvecklas och gör att jag lär mig många nya saker både om den underliggande tekniken som används för att producera utbildningar men även från utbildningen innehåll. Jag ser chansen till att kunna använda mina erfarenheter inom e-learning till att göra Finanskompetens effektivare i sin utbildningsproduktion och till att kunna erbjuda bättre utbildningar till sina kunder (samtidigt som jag kan lära mig mycket här) .

 

Vilken är din bästa lärupplevelse du varit med om privat eller företagsmässigt och varför var den så bra?

Det är svårt att komma på en enskild lärupplevelse, däremot finns det många kunskaper som har kvar för att de på något sätt fastnat. Det kan ha varit en lärare som tog upp en viss sak i skolan, en kollega som visat mig något eller bara något som jag lärt mig på egen hand. Den gemensamma faktorn är att det funnits något som gjort att denna kunskapen sitter kvar, fastän jag glömt bort mycket av den kringliggande kunskapen, genom sättet som det förmedlades. En lärare som gjorde något oväntat för att illustrera en sak, en kollega som tog sig extra tid att se till att de inte bara lärt ut en sak utan att jag förstått vad och varför, ett specialintresse gör att man suger till sig all kunskap som en svamp (alla kan tyvärr inte tycka att allt är roligast i världen). Allt som återstår är att hitta det där speciella så man kan använda det när man vill.

 

Dela nyheten