Välkomna Martin vår nya kundansvarig!

Idag börjar Martin Rosengren i rollen som kundansvarig. Martin kommer att vara kundansvarig mot en del av våra kunder samt även ta ett ansvar för framtagande av nya utbildningar inom sina specialområden. Martin har en lång erfarenhet av försäljning och finansbranschen framförallt när det gäller lån och krediter. Han kommer närmast från en roll som områdesansvarig.

Vem är du Martin?

Jag är en nyfiken person som brinner för utveckling och försäljning. Jag strävar alltid efter att utvecklas själv och har de tio senaste åren i olika ledarroller ägnat mitt yrkesliv åt att hjälpa andra att utvecklas och driva affärer. Finansbranschen har varit min hemmaplan i stort sett uteslutande sedan slutet av 1990-talet.

Privat ägnar jag så mycket tid jag kan med min underbara fru och våra tre energifyllda barn. Den mesta tiden spenderar vi numer hemma ”på landet” där vi har får och odlar potatis och grönsaker om somrarna. Resor och god mat står också högt upp på agendan.

Vad driver dig och hur vill du vara med och utveckla Finanskompetens?

Jag drivs av möjligheten att säkerställa hög kompetens och ständig utveckling av framför allt personal inom finansbranschen. Mitt mål med det är att konsumenter alltid ska få rätt hjälp vid rätt tillfälle av kunniga, professionella människor som utgår ifrån kundens behov i kundens aktuella situation, nu och i framtiden. Med min erfarenhet från finansbranschen vill jag vill bidra med att Finanskompetens är i framkant med rätt produkter i rätt tid för att hjälpa företag att utvecklas och säkerställa rätt kompetens.

Vilken är din bästa lärupplevelse du varit med om privat eller företagsmässigt och varför var den så bra?

Det är svårt att nämna en enskild lärupplevelse, för mig handlar det om den ständiga viljan att fortsätta utvecklas och bli bättre. Ordet nyfikenhet är något som jag ofta nämner som en viktig faktor när det gäller att lära sig. Inte bara under en kurs eller utbildning, utan att ständigt se de små möjligheterna i vardagen att ta till sig något nytt.

Sen gäller det att träna, träna och träna på det man vill bli bättre på. Som gammal elitidrottare drar jag gärna parallell till idrotten där de som sätter tydliga mål och har förmågan att förstå vad som krävs för att nå dem ofta är de som blir bland de allra bästa.

Dela nyheten