Vi söker en e-learning producent!

************************************

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

************************************

Vill du vara med och kontinuerligt utveckla både grafik och pedagogik i digitala utbildningar? Då finns möjligheten för rätt person här!

Finanskompetens utvecklar och genomför utbildningar för företag inom finansbranschen och är ledande inom utbildningsprogram för SwedSec-licensiering och för certifiering inom exempelvis hållbarhet och försäkring. Våra utbildningar genomförs årligen av många tusen personer. Vi utvecklar kunskapstester, digitala distansutbildningar, skräddarsydda e-learnings och lärarledda utbildningar utifrån våra kunders behov.

Vi är ett litet och snabbfotat bolag, med många stora såväl som mindre kunder. Vi satsar nu kraftfullt i en spännande fas av utveckling och tillväxt!

 

ARBETSBESKRIVNING

Finanskompetens söker nu en driven E-learningproducent till vårt utbildningsteam.

I rollen kommer dina huvudsakliga uppgifter vara:

• Producera nya utbildningar i författarverktyg

• Uppdatera & vidareutveckla befintliga utbildningar

• Utveckla nya utbildningsmallar

• Ta fram bilder och grafik

• Utvärdera nya verktyg, plattformar & pedagogiska grepp

• Kvalitetssäkra & driftsätta e-learnings i LMS

 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som drivs av att skapa uppskattade och moderna utbildningar inom digitalt lärande. Det gör du i nära samarbete med våra pedagogiska projektledare. Du har arbetat med produktion av digitala utbildningar och har vana att skapa utbildningar med hjälp av författarverktyg. Tidigare erfarenhet av Articulate Storyline eller andra författarverktyg är meriterande. Meriterande för tjänsten är även att kunna skriva manus, testfrågor och andra texter som ingår i utbildningar. Har du formell utbildning inom produktion av digital utbildning, pedagogik eller motsvarande ser vi det som en fördel men ej ett krav. Du har en känsla för färg och form och är en van användare av Adobe-suiten. Vi ser helst också att du har ett intresse för digital teknik.

Som person är du driven, lösningsorienterad och bra på att strukturera ditt arbete. Du trivs i en roll med många kontaktytor och har ett naturligt kundfokus. För att passa i rollen ser vi att du är en kommunikativ och självgående person.

Då vårt företagsklimat präglas av flexibilitet, högt tempo och tätt samarbete ser vi att du är en lagspelare och att du har en entreprenöriell och lösningsfokuserad ådra.

 

DU ERBJUDS

Du erbjuds en spännande roll i ett välrenommerat bolag, med möjlighet att växa och utvecklas.

Bolaget sitter i trivsamma lokaler vid Norra Bantorget i centrala Stockholm.

 

DIN ANSÖKAN

Skicka din ansökan eller eventuella frågor till Rasmus Melander, rasmus@finanskompetens.se.

Dela nyheten