Vi söker en kundansvarig säljare

DENNA TJÄNST ÄR TILLSATT 

Vi kommer dock att ha ett fortsatt rekryteringsbehov framåt med ett flertal olika roller. Hör gärna av dig till vår VD Rasmus Melander på 073-946 59 39 eller rasmus.melander@finanskompetens.se om du tycker att det låter spännande att jobba hos oss!


Vill du vara med och förändra en bransch? Vill du vara med och hjälpa våra kunder att utveckla deras organisation och personal? Då finns möjligheten för rätt person här!

Vi är ett litet och snabbfotat bolag, med många stora såväl som mindre kunder. Finansbranschen står inför stora utmaningar med digitalisering och ökad reglering och Finanskompetens satsar nu kraftfullt i en spännande fas av utveckling och tillväxt!

OM TJÄNSTEN
Vi söker nu dig som vill vara delaktig i att axla ansvaret för vår försäljning och för att fortsätta utveckla vår affär. Finanskompetens har funnits sedan 2001 och är väletablerade på marknaden med ambition att fortsätta växa kraftigt.

I rollen som kundansvarig säljare kommer du att ha ansvar för hela säljprocessen från start till mål på bolaget. Du kommer att bearbeta potentiella kunder och skapa nya, långsiktiga relationer. Du kommer även på sikt att utveckla befintliga samarbeten i syfte att skapa maximal affärsnytta för våra kunder.

I rollen kommer du att prospektera, boka möten och genomföra interaktioner med kunder och erbjuda våra tjänster. Tjänsterna som vi erbjuder till bolag inom bank, finans och försäkringsbranschen innefattar utbildningar och licenseringar, affärsträning såsom ledarskapsutbildningar och säljträning samt systemstöd inom compliance.

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av försäljning och ett brinnande intresse för att skapa nya och långsiktiga affärsrelationer. För att passa hos oss ser vi att du har:

• Dokumenterad erfarenhet inom försäljning och vana att självständigt driva en affär från start till mål
• Ett resultatorienterat förhållningssätt
• Mycket god samarbetsförmåga och social kompetens
• God förmåga att arbeta självständigt, ta initiativ och vara drivande
• Starkt meriterande med erfarenhet av försäljning inom finans eller försäkringsbranschen

För att trivas hos oss ser vi att du har en entreprenöriell och lösningsfokuserad ådra. Då vårt företagsklimat präglas av flexibilitet och tätt samarbete ser vi att du är en lagspelare och att du har ett eget driv.

DU ERBJUDS
Du erbjuds en spännande roll i ett välrenommerat bolag i skärningen mellan edtech och regtech, med möjlighet att växa och utvecklas! Anställningen omfattas av förmåner i form av bra pensionsvillkor, sjukförsäkringsvillkor, friskvård med mera. Bolaget sitter i trivsamma lokaler vid Norra Bantorget i centrala Stockholm och du kommer att arbeta nära kollegor med lång erfarenhet och bred kompetens.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD Rasmus Melander på rasmus.melander@finanskompetens.se eller 073-946 59 39.
Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Skicka CV och personligt brev till jobb@finanskompetens.se

Dela nyheten