Vi söker en projektledare learning design

DENNA TJÄNST ÄR TILLSATT 

Vi kommer dock att ha ett fortsatt rekryteringsbehov framåt med ett flertal olika roller. Hör gärna av dig till vår VD Rasmus Melander på 073-946 59 39 eller rasmus.melander@finanskompetens.se om du tycker att det låter spännande att jobba hos oss!

 

Finanskompetens växer och satsar! Vi söker därför just nu en Projektledare learning design. Denna roll är en nyckelfunktion i bolaget där denna person kommer ansvara för projektledning och framtagande av bolagets produkter.

Nedan är en beskrivning av tjänsten:


PROJEKTLEDARE LEARNING DESIGN – FRAMTAGANDE AV UTBILDNINGAR

Finanskompetens utvecklar och genomför utbildningar för företag inom finansbranschen och är ledande inom utbildningsprogram för certifiering och SwedSec-licensiering. Våra utbildningar har genomförts av över 30.000 personer. Vi utvecklar kunskapstester, digitala distansutbildningar, skräddarsydda e-learnings och lärarledda utbildningar utifrån våra kunders behov. Finanskompetens agerar även strategisk partner för våra kunder inom regulatoriska frågor och compliance.

Vi är ett litet och snabbfotat bolag, med många stora såväl som mindre kunder. Finansbranschen står inför stora utmaningar med digitalisering och ökad reglering och Finanskompetens satsar nu kraftfullt i en spännande fas av utveckling och tillväxt!

ARBETSBESKRIVNING
Finanskompetens söker nu en driven projektledare inom framtagande av utbildning till vårt växande team. Denna roll är en nyckelfunktion i bolaget där du kommer att ansvara för projektledning och framtagande av bolagets produkter.
I rollen som Projektledare kommer dina huvudsakliga uppgifter vara:

  • Ta fram kunskapsmål för utbildningar
  • Driva processer med kunder, ämnesexperter och underleverantörer
  • Skriva manus och utforma pedagogiskt upplägg
  • Testa och drifta utbildningar i LMS
  • Kvalitetssäkra, utveckla och uppdatera befintliga utbildningar

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som drivs av att skapa lösningar och att ta fram nya produkter inom lärande. Vi tror att du har arbetat med utbildning inom finansbranschen och är väl bekant med de ämnesområden som vi verkar inom. Du har erfarenhet av projektledning och har en förmåga att arbetat strukturerat och målfokuserat.

Meriterande för tjänsten är erfarenhet från framtagande och produktion av digitala utbildningar och ett intresse för olika pedagogiska lösningar inom digitalt lärande. Likaså att kunna skriva manus, testfrågor och andra texter som ingår i utbildningar. Har du formell utbildning inom digital utbildning, pedagogik eller motsvarande ser vi det som en fördel men ej ett krav.

Som person är du lösningsorienterad och bra på att strukturerat styra projekt. Du trivs i en roll med många kontaktytor och har ett naturligt kundfokus. För att passa i rollen ser vi att du är en självgående person som är kommunikativ och utåtriktad.

Då vårt företagsklimat präglas av flexibilitet och tätt samarbete ser vi att du är en lagspelare och att du har en entreprenöriell och lösningsfokuserad ådra!

DU ERBJUDS
Du erbjuds en spännande roll i ett välrenommerat bolag, med möjlighet att växa och utvecklas!
Bolaget sitter i trivsamma lokaler vid Norra Bantorget i centrala Stockholm.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofie Larsson på sofie@finanskompetens.se eller 070-726 70 20. Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Skicka CV och personligt brev på jobb@finanskompetens.


 

Dela nyheten