Vi söker en projektledare!

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Vi är ett litet och snabbfotat bolag, med många stora såväl som mindre kunder. Näringslivet i allmänhet och Finansbranschen i synnerhet står inför stora utmaningar med transformering till en hållbar ekonomi, digitalisering och ökad reglering. Finanskompetens satsar nu kraftfullt i en spännande fas av utveckling och tillväxt!

Arbetsbeskrivning
Finanskompetens söker nu en driven pedagogisk projektledare inom framtagande av utbildning till vårt växande team. Denna roll är en nyckelfunktion i bolaget där du kommer att ansvara för projektledning och framtagande av innehåll i våra utbildningar.

I rollen som pedagogisk projektledare kommer dina huvudsakliga uppgifter vara:
• Ta fram kunskapsmål för utbildningar
• Driva processer med kunder, ämnesexperter och underleverantörer
• Skriva manus tillsammans med ämnesexpert och utforma pedagogiskt upplägg
• Testa och drifta e-utbildningar i vårt LMS Portalen
• Kvalitetssäkra, utveckla och uppdatera befintliga utbildningar

På sikt ser vi att rollen kan få ett eget produktansvar.

Vem söker vi
Vi söker dig som drivs av att skapa lösningar och att ta fram nya produkter inom lärande. Vi tror att du har arbetat med utbildning och internkommunikation framför allt inom bank, värdepapper och/eller försäkring. Du är väl bekant med och intresserad av de ämnesområden som vi verkar inom. Du har erfarenhet av projektledning och har en förmåga att arbeta strukturerat och målfokuserat.

Meriterande för tjänsten är erfarenhet från framtagande och produktion av digitala utbildningar och ett intresse för olika pedagogiska lösningar inom digitalt lärande och kommunikation. Likaså att kunna skriva manus, testfrågor och andra texter som ingår i utbildningar. Har du formell utbildning inom digital utbildning, pedagogik eller motsvarande ser vi det som en fördel men ej ett krav.

För att passa i rollen ser vi att du är en självgående person som är kommunikativ och utåtriktad. Som person är du skicklig på att lägga upp, strukturerat styra och vara delaktig i framtagandet av innehåll. Du trivs i en roll med många kontaktytor och har ett naturligt kundfokus.

Då vårt företagsklimat präglas av flexibilitet och tätt samarbete med kollegor ser vi att du är en lagspelare och att du har en entreprenöriell och lösningsfokuserad ådra.

Du erbjuds
Du erbjuds en spännande roll i ett välrenommerat bolag, med möjlighet att växa och utvecklas!
Bolaget sitter i trivsamma lokaler vid Norra Bantorget i centrala Stockholm.

Din ansökan
I detta uppdrag samarbetar vi med Jurek Marketing & Communication. Då urvalet sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Cajsa Malm, cajsa.malm@jurek.se eller Martina Alexandersson, martina.alexandersson@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via www.jurek.se

Dela nyheten