Jonas Dahlqvist – ny VD på Finanskompetens

Jonas DahlJonas Dahlqvist, VD på Finanskompetensqvist börjar som ny VD på Finanskompetens från och med 4 november. Som VD och som försäljnings- och marknadschef har han de senaste 10 åren varit mycket engagerad i produktutveckling och försäljning inom tjänstebranschen. Nu senast kommer Jonas från AAC Global, ett bolag inom finska mediekoncernen Sanoma som är verksamt inom översättning, språkutbildning och kommunikationsträning. Dessförinnan har han bland annat jobbat på Liber, IFL och ett par e-learningföretag. Jonas har även erfarenhet från undervisning och kursutveckling från Uppsala universitet där han doktorerat inom industriell marknadsföring.

– Det känns väldigt bra att få välkomna Jonas Dahlqvist som ny VD för Finanskompetens, säger styrelsens ordförande Mathias Söderström. Jonas har bred erfarenhet av affärsutveckling och har ju också tidigare erfarenhet från utbildningsbranschen.

– Jag ser verkligen fram emot detta uppdrag, säger tillträdande VD Jonas Dahlqvist. Finanskompetens har en haft en fantastisk utveckling sedan starten 2000. Att tillsammans med mina nya kollegor få vara med och utveckla Finanskompetens till finansbranschens givna utbildningspartner blir en mycket inspirerande och utmanande uppgift.

Dela nyheten