Linda Baggio – ny projektledare på Finanskompetens

Linda Baggio har börjat som pedagogisk projektledare på Finanskompetens från och med 20 november. Linda har en gedigen bakgrund som projektledare och verksamhetsutvecklare inom utbildnings- och mediabranschen. Senast kommer Linda från Medborgarskolan där hon ansvarat för omvärldsbevakning och research av arbetsmarknaden och framtida kompetensbehov, med syfte att skapa nya yrkeshögskoleutbildningar till koncernens olika varumärken.

– Linda kommer att vara ett fantastiskt tillskott till Finanskompetens arbete med att hjälpa våra kunder att kompetensutveckla sina medarbetare, säger Malin Jansson, chef för projekt och framtagande på Finanskompetens. Just nu händer det mycket på Finanskompetens och vi är väldigt glada att Linda kommer och stärker upp vår grupp som arbetar med framtagande av nya utbildningar.

– Jag ser verkligen fram emot att få vara med och utveckla Finanskompetens erbjudande mot sina kunder, säger Linda. Omvärldsbevakning, möte med kund och kursutveckling är det jag brinner för och hos Finanskompetens kommer jag att få ägna mig åt det till 100%.

Dela nyheten