Training Academy -För bestående kompetensutveckling och stärkta affärer

Jonas DahlqvistÄnda sedan Finanskompetens startade för drygt 10 år sedan har våra ledord varit Bestående kompetensutveckling och Stärkta affärer. Kompetensutveckling som håller över tiden, som bygger på djup ämneskompetens, ökade färdigheter och stark motivation. Stärkta affärer genom väl hanterade kundmöten där kundens behov står i fokus och ligger till grund för attraktivt utformade erbjudanden.

Training Academy är det senaste tillskottet i vår utbildningsportfölj. Det är kvalificerade utbildningsprogram riktade mot era rådgivare som jobbar mot kunder med stor intjänings- och lönsamhetspotential. Vi har tagit fram ett program för rådgivare inom Privat Banking och ett för Försäkringsrådgivare. Programmen kan anpassas på bredden och på djupet och fungerar därför både för medarbetare som är nya i sin roll och för medarbetare som jobbat några år och som behöver stärka sin kompetens inom vissa områden. Utbildningarna bygger på vår framgångsrika pedagogik där vi kombinerar djup ämneskunskap med verklighetsanpassad casemetodik.

I Training Academy sätts era deltagares kompetensutveckling och ert företags affär i fokus. Tillsammans med marknadens bästa ämnesexperter, lärare och tränare bygger vi kunskap och färdigheter som är direkt tillämpbara i vardagen, så att deltagaren kan leverera en kundupplevelse som utstrålar förtroende och kompetens i toppklass.

Skräddarsytt mot ert företag fungerar Training Academy som en effektiv plattform för att konkretisera och implementera er strategi för hur ni möter kund och hur ni säljer era produkter och tjänster. Här har vi flera framgångsrika exempel som vi gärna berättar mer om.

På en marknad där kundmötet blir alltmer avgörande för er framgång hoppas vi att Training Academy kan hjälpa er i ert kontinuerliga arbete med att skapa nöjda kunder, bestående kompetensutveckling och stärkta affärer.

Om det här låter intressant, slå mig en signal på 0707-71 63 62!

Jonas Dahlqvist, VD Finanskompetens

Dela nyheten