Välkommen till vår nya hemsida

På nya finanskompetens.se ska det vara enkelt att hitta rätt utbildning och att anmäla sig till den. Du kan bland annat sortera och filtrera utbildningarna på olika sätt.

Här ska det också vara enkelt att logga in till Rådgivarportalen. Genom att vi har placerat inloggningen längst upp till höger på alla sidor tror vi att det ska fungera smidigt. Ytterligare ett mål med nya finanskompetens.se är att ge dig som rådgivare inspiration till fortsatt utveckling, både på det yrkesmässiga och personliga planet.

Har du lagt märke till vår nya logotyp förresten? Den är också en del i Finanskompetens ansiktslyftning. Steg för steg byter vi just nu till en ny, modern kostym. Framför allt lägger vi kraft på att utveckla och komplettera vårt erbjudande med både kortare och längre utbildningar som stödjer karriärer inom finansiell rådgivning. Så samtidigt som det är premiär för nya finanskompetens.se är det också premiär för Finanskompetens Minikurser, vårt koncept av korta, digitala finansutbildningar.

Är hemsidan klar nu?

Nej, det är den inte. Och vi lovar att den aldrig kommer att bli det. Vi ska ständigt arbeta för att den ska bli ännu bättre. Just nu håller vi på att ta fram ett gäng nya illustrationer som ska göra det lättare att ta till sig våra budskap. Vi filar också på vår anmälningsfunktion.

Vi hoppas du tycker om vår nya hemsida och kommer ha nytta av den. Hör gärna av dig med förslag på vad vi kan göra ännu bättre!

Dela nyheten