Välkomna Evelyn vår nya utbildningskoordinator /programansvarig!

Idag börjar Evelyn Demir som vår nya utbildningskoordinator/programansvarig. Evelyn kommer vara ansiktet utåt mot både kunder så väl som kursdeltagare samt samordna administrationen kring utbildningarna. Evelyn kommer närmast från en roll som privatrådgivare inom Swedbank. Hon har även tidigare bland annat jobbat som fastighetsmäklare.

Vem är du, Evelyn?
Jag har arbetat inom både fastighet- och finansbranschen i flera år, senast som privatrådgivare på Swedbank. Med mig i bagaget har jag även två kandidatutbildningar inom företagsekonomi och fastigheter. Nu är det dags för en ny utmaning och det känns spännande att vara en del av Finanskompetens resa framåt.
Privat tycker jag om att resa och spendera tid med nära och kära.

Vad driver dig och hur vill du vara med och utveckla Finanskompetens?
Jag drivs av nya utmaningar och att få se att den tid jag lägger ner på mitt arbete faktiskt gör skillnad. Med min bakgrund som privatrådgivare vill jag vara med och skapa ännu bättre och anpassade utbildningar, både för våra erfarna deltagare samt för den lite yngre målgruppen som precis klivit in i bankvärlden.

Vilken är din bästa lärupplevelse du varit med om privat eller företagsmässigt och varför var den så bra?
När jag bestämde mig för att starta eget företag. Den resan var otroligt lång och krävande, jag utvecklades något enormt som person och insåg att inget är omöjligt. Om jag inte hade gjort den resan skulle jag definitivt inte vara den person jag är idag.

Dela nyheten