Vi söker en producent e-learning

DENNA TJÄNST ÄR TILLSATT 

Vi kommer dock att ha ett fortsatt rekryteringsbehov framåt med ett flertal olika roller. Hör gärna av dig till vår VD Rasmus Melander på 073-946 59 39 eller rasmus.melander@finanskompetens.se om du tycker att det låter spännande att jobba hos oss!

 

Finanskompetens växer och satsar! Vi söker därför just nu en dig som vill arbeta som intern e-learning-producent. Denna roll är en nyckelfunktion i bolaget där du bland annat kommer att ansvara för produktion och framtagande av mallar för våra e-learnings.

Nedan är en beskrivning av tjänsten:


PRODUCENT E-LEARNING

Vill du vara med att förändra en bransch? Drivs du av att använda din kunskap och kreativitet för att hitta nya lösningar? Vill du vara med och förändra ett bolag, dess grafiska uttryck och hur digitala utbildningar kan utformas? Då finns möjligheten för rätt person här!

Finanskompetens utvecklar och genomför utbildningar för företag inom finansbranschen och är ledande inom utbildningsprogram för certifiering och SwedSec-licensiering. Våra utbildningar har genomförts av över 30.000 personer. Vi utvecklar kunskapstester, digitala distansutbildningar, skräddarsydda e-learnings och lärarledda utbildningar utifrån våra kunders behov. Finanskompetens agerar även strategisk partner för våra kunder inom regulatoriska frågor och compliance.

Vi är ett litet och snabbfotat bolag, med många stora såväl som mindre kunder. Finansbranschen står inför stora utmaningar med digitalisering och ökad reglering och Finanskompetens satsar nu kraftfullt i en spännande fas av utveckling och tillväxt!

ARBETSBESKRIVNING
Finanskompetens söker nu en producent av e-learning till vårt växande team.
Dina huvudsakliga uppgifter vara:
• Producera nya e-utbildningar i författarverktyg
• Uppdatera & utveckla befintliga e-utbildningar
• Utveckla grafisk profil och nya utbildningsmallar
• Utvärdera nya verktyg, plattformar & pedagogiska grepp
• Kvalitetssäkra & driftsätta e-learnings i LMS

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som drivs av att skapa lösningar och att ta fram nya produkter inom digitalt lärande. Du ska ha pedagogisk förmåga och känsla för färg och form. Du har arbetat med produktion av digitala utbildningar och har vana skapa e-utbildningar med hjälp av författarverktyg. Tidigare erfarenhet av Articulate Storyline eller andra författarverktyg är ett krav. Meriterande för tjänsten är även att kunna skriva manus, testfrågor och andra texter som ingår i utbildningar. Har du formell utbildning inom produktion av digital utbildning, pedagogik eller motsvarande ser vi det som en fördel men ej ett krav, så även tidigare erfarenhet av finansbranschen. Vi ser gärna att du har ett intresse för digital teknik.

Som person är du lösningsorienterad och bra på att strukturerat styra projekt. Du trivs i en roll med många kontaktytor och har ett naturligt kundfokus. För att passa i rollen ser vi att du är en självgående person som är kommunikativ och utåtriktad.

Då vårt företagsklimat präglas av flexibilitet och tätt samarbete ser vi att du är en lagspelare och att du har en entreprenöriell och lösningsfokuserad ådra!

DU ERBJUDS
Du erbjuds en spännande roll i ett välrenommerat bolag, med möjlighet att växa och utvecklas!
Bolaget sitter i trivsamma lokaler vid Norra Bantorget i centrala Stockholm.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Gretzer på jonas@finanskompetens.se eller 070-794 89 36. Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Skicka CV och personligt brev på jobb@finanskompetens!

Dela nyheten