Vi söker en Tech Lead – Fullstack

DENNA TJÄNST ÄR TILLSATT 

Vi kommer dock att ha ett fortsatt rekryteringsbehov framåt med ett flertal olika roller. Hör gärna av dig till vår VD Rasmus Melander på 073-946 59 39 eller rasmus.melander@finanskompetens.se om du tycker att det låter spännande att jobba hos oss!

 

Finanskompetens växer och satsar! Vi söker därför just nu dig som vill vara med och utveckla våra tekniska plattformar och vår teknikavdelning.

Nedan är en beskrivning av tjänsten:


TECH LEAD – FULLSTACK
Vill du vara med att förändra en bransch? Vill du vara med och utveckla framtidens systemlösningar för utbildning och compliance inom bank och försäkring? Vill du vara med och bygga upp vårt teknikteam? Då finns möjligheten för rätt person här! Vi är ett litet och snabbfotat bolag, med många stora såväl som mindre kunder. Finansbranschen står inför stora utmaningar med digitalisering och ökad reglering och Finanskompetens satsar nu kraftfullt i en spännande fas av utveckling och tillväxt!

Finanskompetens utvecklar och genomför utbildningar för företag inom finansbranschen och är ledande inom utbildningsprogram för certifiering och SwedSec-licensiering. Våra utbildningar har genomförts av över 30.000 personer. Majoriteten av alla utbildningar genomförs i vårt egenutvecklade system för utbildning, administration och uppföljning. Detta system har vi stora planer på att förfina och vidareutveckla, det är där du kommer in!

OM TJÄNSTEN
Vi jobbar idag långsiktigt med externa konsulter. Då vi nu satsar stort på att utveckla nya samt vidareutveckla våra egna system behöver vi nu bygga upp vår egen teknikavdelning. Finanskompetens söker därför nu en tech lead.

Dina huvudsakliga uppgifter kommer att vara:
• Vidareutveckla vårt egenutvecklade system för utbildningar
• Bygga upp vårt nya compliancesystem
• Helhetsansvar för vår tekniska arkitektur och tekniska plattformar
• Vara med och bygga upp vårt tech team

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som har flera års erfarenhet och är riktigt vass inom system/webbutveckling i PHP (gärna f3), MySQL, HTML och javascript. Det kommer primärt att vara backend men vill att du även har intresse och kunskaper inom frontend. Vi ser gärna att du har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom relevant område, men inget krav om du har motsvarande erfarenhet från arbetslivet.

Förutom att utveckla själv ska du du vara intresserad av att ta ett ansvar för systemutvecklingen och vara med och välja vilken väg vi tar när det gäller externa plattformar och interna system.

Då vi kommer att skapa systemkopplingar mot våra kunder är det meriterande för tjänsten om du tidigare har jobbat med utveckling inom bank eller finans men det är inget krav. Samma sak gäller erfarenhet från utveckling inom utbildningsbranschen.

Som person är du lösningsorienterad och bra på att strukturerat styra projekt. Då vårt företagsklimat präglas av flexibilitet och tätt samarbete ser vi att du är en lagspelare och att du har en entreprenöriell och lösningsfokuserad ådra! Då vi är ett litet bolag vill vi att du har ett eget driv och är självgående.

DU ERBJUDS
Du erbjuds en spännande roll i ett välrenommerat bolag, med möjlighet att växa och utvecklas! Anställningen omfattas av förmåner i form av bra pensionsvillkor, sjukförsäkringsvillkor, friskvård med mera.

Bolaget sitter i trivsamma lokaler vid Norra Bantorget i centrala Stockholm.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Gretzer på jonas@finanskompetens.se eller 070-794 89 36. Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Skicka CV och personligt brev på jobb@finanskompetens.se!

Dela nyheten