Lyckat premiärmingel för Minikurser

Den 22 oktober rullade vi ut röda mattan för rådgivare och utbildningsansvariga som ville vara med på vår premiär för Finanskompetens Minikurser. Vi bjöd på korta presentationer, fri testning av kurserna och annat som hör en premiär till. Det rådde en härlig stämning och vi fick många nyfikna frågor.

– Det var roligt att det var så många här. Det blev ett riktigt bra branschmingel. Och så uppskattade man upplägget med att både få lyssna på presentationer och att få testa utbildningarna direkt i Rådgivarportalen, säger Peter Laudon Meyer, kundansvarig på Finanskompetens.

Intresset var också stort för de nya skatteutbildningar som Olle Hernell presenterade. De kommer vara tillgängliga som Minikurser från och med mitten av november.

– De som var med under min presentation menade att skatteutbildning för finansiella rådgivare är eftertraktat. Det finns ett ständigt lika aktuellt behov av att utbilda sig, uppdatera sina kunskaper och få svar på sina frågor om skatt, berättar Olle.

Deltagarna var mycket positiva till att utbildningen är strukturerad utifrån de olika egenskaper och händelser som är relevanta för individer och företag. Det har rådgivarna stor nytta av i sitt arbete med kunderna.

Dela nyheten